top of page

"Maud heeft mij een healing gegeven waardoor ik voor het eerst kon voelen dat een gebeurtenis van 11 jaar geleden echt niet mijn schuld was. Ik voel me gezien tot diep in mijn ziel en samen hebben we mijn hart weer heel gemaakt."

- Evita

 "Sinds 2018 heb ik veel waardevolle helingsprocessen mogen begeleiden. Zowel in trajecten als diepgaande eenmalige sessies. En zowel in de vorm van healing sessies als energetische massages of readings. In dit werk gaan we naar de kern en zetten we een stap om diepgaande patronen en overtuigingen los te laten.

 

Deze patronen en overtuigingen staan, vaak onbewust, aan het roer van jouw leven. En dit staat de beweging van jouw essentie, van jouw ziel, in de weg. Je kunt dan niet in vrijheid doen wat de bedoeling is voor jou, in dit leven. Onze patronen en overtuigingen houden ons klein en veilig. Niet waar de magie van het leven ligt.

We gaan dus altijd naar de werkelijke kern - van dat wat jou op dit moment belemmert. Niet zoals we dat vanuit ons hoofd kunnen bedenken. We reizen af naar de diepere laag - de werkelijke kern. Dit ligt soms in dit leven, soms in een vorig leven.

Het vraagt veel vertrouwen om deze weg naar binnen te gaan en de controle hierbij los te laten. Om je over te geven aan dit proces en je te openen voor wat er mag gebeuren. Ik zorg voor een veilige bedding en bied mede daarom een gratis kennismaking aan."

HEALING SESSIE

Tijdens een healing sessie stem ik me af op jouw ziel. Ik ontvang beelden of krijg op een andere manier informatie door.  Zo wordt voor mij zichtbaar wat er in de sessie mag ontstaan en wat voor jou nodig is om de volgende stap te zetten.

Ik werk samen met jouw energetische veld, met jouw ziel, met spirit en met alle andere energieën die zich aandienen tijdens een sessie. Omdat elke sessie volledig afgestemd is op jou, zijn er geen kaders en is de sessie moeilijk in woorden te vangen - omdat die nooit alomvattend kunnen zijn. Het belangrijkste is dat we áltijd naar de kern gaan.

Na de sessie heb je meer inzicht en helderheid over jouw patronen, blokkades en hebben we samen stukken losgelaten. Daardoor is er meer ruimte voor jouw eigen energie.  Je voelt de vrijheid om te leven zoals de bedoeling is voor jou.

Healing technieken: ik heb de afgelopen jaren verschillende healing methoden & technieken eigen gemaakt. Dit is enerzijds ontstaan door mijn intuïtie en persoonlijke spirituele ontwikkeling. Zo sta ik bijvoorbeeld al sinds mijn 11e in contact met de onzichtbare wereld. Dit heb ik later uiteraard aangevuld met diverse cursussen & opleidingen, o.a. energetische massage, reiki, allround healing, reading, edelsteentherapie, innerlijke kind heling, lichaamsgerichte coaching.

Praktisch

Duur: 90 minuten

Locatie: in mijn praktijk in Arnhem of online

Investering: 115,- (incl. BTW)

Investering voor een bundel van 3 Healing Sessies

€ 320,- (incl. BTW)

ENERGETISCHE MASSAGE
 

Een energetische massage is een vorm van lichaamswerk. Het grote verschil met de meeste andere technieken (energiewerk) is dan ook de lichamelijke focus. Wanneer wij een heftige emotie ervaren, wordt dit vastgezet is ons lichaam. Ons lichaam 'schikt' van deze emotie, zet zich schrap en schiet in een verkramping. De emotie wordt hierdoor vastgezet in ons lichaam. 

Tijdens een energetische massage ga ik opzoek naar deze verkramping in jouw lichaam. En deze verharding krijgt dan alle liefdevolle aandacht, ik oefen druk uit en zorg ervoor dat dit kan ontladen en weer terug kan naar ontspanning. Tijdens deze aanraking is het vaak zo dat de oorspronkelijke emotie opnieuw gevoeld wordt, voordat het helemaal los kan. Verdriet, angst, boosheid, kun je dan ook allemaal ervaren tijdens een sessie. Ik gebruik technieken hieruit tijdens een Healing sessie.

Een energetische massage is ook los te boeken.

Praktisch

Duur: 90 minuten

Locatie: in mijn praktijk in Arnhem

Investering: 115,- (incl. BTW)

Investering voor een bundel van 3 Energetische Massages

€ 320,- (incl. BTW)

freedom-4782870_1920.jpg

READING SESSIE

In een reading sessie stem ik me af op jouw energie en geef ik alle informatie aan je door die ik mag ontvangen. Deze informatie mag ik ontvangen vanuit spirit, het universum, jouw hogere zelf en soms andere wezens die iets willen laten zien aan je. Het is altijd precies wat je nu nodig hebt om te horen. Het geeft inzicht in je huidige processen en je hebt handvatten om verder te gaan. Je mag altijd een vraag of thema inbrengen en tegelijkertijd gebeurd er altijd precies dat wat nodig is voor jou. Dus ook met een vraag of thema kan het zijn dat de energie iets anders laat zien, dat nog veel belangrijker is voor jou op dit moment. 

Uiteraard is een reading onderdeel van een healing sessie, op deze manier kan ik zien wat op dit moment heling vraagt. Een reading is daarnaast ook los te boeken.

Praktisch

Duur: 60 minuten

Locatie: online (via Zoom)

Investering: € 70,- (incl. BTW)

Investering voor een bundel van 3 Reading Sessies

€ 195,- (incl. BTW)

LIEVER ZELF TOOLS LEREN?

In twee dagen leer je belangrijke basics als het gaat om energiewerk - waarmee je jezelf én anderen kunt ondersteunen.

 

Lees hier meer over de tweedaagse Reiki cursus en word jouw eigen healer.

bottom of page