top of page
WhatsApp Image 2022-03-01 at 12.33.59.jpeg

OPLEIDINGEN & CURSUSSEN

2005                Reiki I, Usui System

2008                Reiki II, Usui System

2017                Reiki III A, Usui System

2021 - 2022    Reiki III B (Docenten Opleiding), Usui System

2008 - 2012  Sociologie, Universiteit Utrecht

2015 - 2016  Edelsteentherapie      

2018              Basis I en II, Intuïtieve Opleidingen

2019              Full Body Presence - Suzanne Scurlock

2019              Para-sympatisch systeem, Flux Trainingen

2020 - 2021  Healing Opleiding, Intuïtieve Opleidingen

2021              Energetische Massage, Healing Space

MAUD | 32 JAAR | ARNHEM

Ik voel me gedreven om steeds opnieuw te onderzoeken wat er allemaal mogelijk is. Om mijn binnenwereld leidend te houden en elke keer nieuwe vrijheden te ontdekken in mijn buiten wereld. 

Al op jonge leeftijd kwam ik in aanraking met de onzichtbare wereld, wezens zonder lichaam diende zich aan en hiermee kwam ik in contact. Dit heeft tot verschillende betekenisvolle situaties geleid. En zorgde ervoor dat ik graag meer wilde leren, op mijn 16e nam ik deel aan mijn eerste Reiki cursus en begon het pad.

Ondanks dat ik mijzelf gedragen voelde door de energie en de onzichtbare wereld, voelde ik niet direct de roep om dit met anderen te delen. Ik volgde een studie Sociologie, startte een maatschappelijk bedrijf (De Kledingbibliotheek) en was altijd gedreven om de wereld een beetje mooier te maken. Hierbij voelde ik steeds meer dat een mooiere wereld, toch écht bij onszelf begint. Bij jou en bij mij en het helen van onze pijn, waardoor ons hart verder kan openen. 

 

Het zaadje was gepland en ik voelde de roep nu wél om dit werk te doen, dit werk te delen. Ik volgde verschillende cursussen en opleidingen, die ik combineer met mijn sterke intuïtie, o.a. edelsteentherapie, energetische massage, allround healing opleiding, Reiki III, Reiki docenten opleiding. 

Nog steeds leer ik bij, op dit moment op het pad van Tantra en daarnaast heb ik regelmatig sessies met mijn eigen mentoren. Inmiddels geloof ik dat dit pad de focus mag hebben in ons leven. Om steeds dichter bij onze essentie te komen, om diepe liefde en intimiteit te voelen voor het leven, om alle vrijheid te voelen een leven te leiden dat écht bij ons past. 

In de sessies die ik geef is dit dan ook elke keer weer het uitgangspunt. Daarnaast merk ik de afgelopen jaren steeds meer de beweging naar het overdragen van kennis over de verschillende helingsmethoden. Zodat jij jouw eigen healer wordt - en welllicht in de toekomst anderen mag begeleiden. 

Welkom op dit pad.

bottom of page