top of page

Reiki is de eerste healing practice die ik eigen heb mogen maken. Inmiddels alweer 14 jaar geleden. 

Dit was het begin van het leren werken met energie, dit door mijn lijf kunnen laten stromen en het versterken van mijn intuïtie. Ondanks dat ik inmiddels vele andere healing technieken en methoden heb mogen leren, is Reiki nog steeds de basis in mijn individuele sessies en trajecten. 

 

Mijn expertise binnen de Reiki traditie ligt bij het energetisch werken met Reiki. Ik voeg elementen toe vanuit dit energetisch werk en we gaan in twee dagen de diepte in.

Je ontvangt een complet pakket om jezelf en anderen op verschillende manieren te behandelen met Reiki. 

Deze Reiki cursus is voor jou als je wil leren werken met energie, nieuwsgierig bent naar de onzichtbare wereld, jouw intuïtie wilt versterken, meer in verbinding met jouw lijf wilt komen.

Kernwoorden: Reiki, energiewerk, healing, intuïtie.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor Reiki Trainers (Reiki Vereniging Cirkel).

foto.jpg

Wat is Reiki?

Reiki is een krachtige en oude Japanse helingsmethode. Deze helingsmethode kenmerkt zich door het werken met universele levensenergie. Je leert dus werken met de alomvattende energie van ons universum. Vervolgens wordt deze energie ingezet op verschillende aspecten van ons mens-zijn; fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel. Deze helingsmethode wordt al meer dan 100 jaar toegepast op al deze vlakken.

Na deze Reiki 1 cursus kun je...

Verbinden en werken met de Reiki energie

Een Reiki behandeling geven aan jezelf & een ander

De 21-dagen zelf heling practice zoals traditioneel onderwezen wordt

Wat je ook leert..

Dieper aanwezig zijn in jouw lichaam

Oude onverwerkte emoties loslaten

Jouw zelfhelende kwaliteiten activeren

En verder..

Verbinden met het Universum

Verbinden met de Aarde

Werken met - en vertrouwen op - jouw intuïtie

Intuïtief afstemmen op jezelf en een ander

De cursusinhoud
Twee dagen van 10.00 - 16.00 uur

Vier individuele Inwijdingen

Deze inwijdingen of initiaties in het pad van Reiki zorgen ervoor dat jouw kanaal verder opent voor de Reiki energie. Het is een activatie van jouw essentie. Om vanuit daar te werken met de energie.

Energetische basisprincipes

Vanuit mijn expertise deel ik een aantal belangrijke energetische basisprincipes. Mijn inziens belangrijk als je leert werken met energie en tegelijkertijd zorgt het voor diepgang bij het inzetten van Reiki.

Reiki aan jezelf

Je leert uiteraard de Reiki helingsmethode toepassen op jezelf en we gaan hiermee oefenen. Naast de traditioneel onderwezen handposities leer je een aanvullende methode.

Reiki aan een ander

Je leert ook om een Reiki behandeling te geven aan een ander. Je leert afstemmen, de Reiki behandeling geven en hoe je dit goed kunt afronden. Naast de traditionele handposities, leer je een aanvullende techniek.

 

21 dagen zelfheling

Na de tweede dag loop je naar buiten met diverse Reiki tools voor een zelfheling, waaronder de traditioneel onderwezen 21 dagen zelfheling practice. In lijn met de traditie ga je dit vervolgens 21 dagen toepassen op jezelf. Daarna zien we elkaar weer voor een terugkom middag of avond.

"De cursus was een bijzondere en rustgevende ervaring. Sinds de cursus ben ik rustiger, heb ik het gevoel meer open te staan voor informatie die tot mij komt en schiet ik minder snel in de paniek (ego) stand. Maud is heel zacht, open en geduldig en ze creëert hiermee een fijne sfeer voor haar cursisten. Mocht je denken om Reiki 1 te gaan doen dan raad ik het je zeker aan en dan heb je aan Maud een hele fijne."

- Monique

Praktisch

Duur: twee dagen van 10.00 - 16.00 uur

& één terugkommiddag

Locatie: Home of Zen, Arnhem

Aankomende cursussen:

4 & 5 maart 2023

 

Investering: € 355,-

Deelnemers: maximaal 4

Over de Reiki Trainer
Maud Bloemberg

Maud is in 2017 ingewijd tot traditioneel Reiki Master en heeft in 2021 het pad afgerond tot Reiki Trainer. Ze heeft zich daarin gespecialiseerd in het energetisch werken met Reiki.

Ze is daarnaast allround healer en heeft veel ervaring met diverse andere helingsmethoden. Dit vorm een eigen manier van lesgeven, waarbij ze je altijd uitnodigt om te verbinden met jouw eigen intuïtie.

 

Tegelijkertijd zet ze haar kwaliteiten als allround healer (en reader) in tijdens de cursus, ten behoeve van de groep en de individuele helingsprocessen.

ReikiTrainer_edited.jpg

De relatie van een Reiki trainer en Reiki beoefenaar loopt traditioneel gezien een heel leven lang door. Voor mij is de werkelijke traditie in eer houden en doorgeven belangrijk. Dat betekent dat je na de Reiki 1 Training altijd nog contact op kan nemen voor vragen tijdens het beoefenen van Reiki in de praktijk. Daarnaast bied ik een vervolg aan wanneer je verder wilt gaan op dit pad, o.a. verdiepingsdagen, Reiki 2 en Reiki 3.

Aanmelden Reiki I  op 4 & 5 maart

Dankjewel voor je aanmelding!

Ik mail je zo snel mogelijk terug

bottom of page