top of page

Daniëlle (Utrecht, NL)

"Ik heb door de sessie veel mooie en nieuwe inzichten gekregen en erna voelde ik me als herboren. Ik ben een laagje dieper gegaan en heb oude energie los kunnen laten. Maud weet goed wat ze doet. Het was een hele fijne en lichte manier om dieper in mijzelf te zakken en onderliggende patronen beter te begrijpen. Hartstikke bedankt, lieve Maud, voor je mooie energie en tot gauw!"

Liselore (Utrecht, NL)

"Een van de meest waardevolle ervaringen om bij Maud meerdere behandelingen te ondergaan. Reiki en Healing zijn technieken, maar vooral om haar bijzondere gaven tot uiting te brengen en anderen te helen met wat ze voelt, ziet en weer doorgeeft. Ik kan het zeker aanraden om langs te gaan bij Maud, wat het ook is waarmee je vast bent gelopen, of het nu fysiek, mentaal of beide is."

Janneke (Utrecht, NL)

"Wauw, wat bijzonder! Ik heb een individuele sessie bij Maud gehad, bijzonder hoeveel energie ik hierbij weer in beweging voelde komen! De kracht van edelstenen was onmisbaar in deze sessie. Heel fijn dat Maud na de sessie nog even samenvat wat ze heeft gezien, gevoel en door heeft gekregen, waardoor er bij mij puzzelstukjes op zijn plek vielen. Echt een aanrader!"

Rinske (Ede, NL)

"Door de energie en rust van Maud merkte ik dat ik tijdens de sessie steeds meer met de flow mee kon gaan in het moment. Het was een bijzondere en intense ervaring. Na de sessie kreeg ik uitgebreid uitleg over wat zij in mijn energieveld zag en voelde. Er was alle ruimte om hierop te reageren en vragen te stellen. Heel fijn om op deze manier weer een stukje van mezelf te leren kennen en terug te zien."

Robert (Brussel, België)

"Het was een echt plezier om bij Maud een sessie te mogen ontvangen. Haar kennis aan verschillende healing technieken in combinatie met haar intuïtieve gaven is uniek. Een echte aanrader, ik ben er heel open, positief en energetisch opgeladen uitgekomen."

foto.jpg
bottom of page